Besøgsfamilie

Få uformelt besøg af en amerikansk universitetsstuderende!

  • Bliv bedre til engelsk
  • Vis dine danske traditioner og del oplevelser sammen
  • Lær om andre kulturer og se Danmark i et nyt lys

At være besøgsfamilie for en amerikansk studerende er en enestående mulighed for at lære en ung amerikaner at kende. De studerende er her i fire måneder, og i den tid kan I mødes med jeres studerende, så ofte det passer ind i jeres og den studerendes kalender.

Rammerne for besøg er frie. Det er helt op til jer, om I vil lave aftensmad, tage på udflugter, spille brætspil, diskutere historie og kulturforskelle, holde bagedag, dyrke sport sammen, eller noget helt andet.

Jørgen and David have far exceeded my hopes and dreams of a visiting-host family by not only having me over and providing a homecooked meal every now and then; they have provided so many opportunities for me to explore Copenhagen and Denmark in ways I never would have otherwise had.

Christian, North Carolina

De studerende læser til dagligt på et amerikansk universitet, og som en del af deres uddannelse, har de valgt at læse et semester i udlandet. DIS i København er en eftertragtet destination, og blandt de studerende er der en naturlig interesse for at lære om Danmark, danskerne, dansk kultur og danske traditioner i forbindelse med deres ophold. Ved at få en dansk besøgsfamilie har de studerende nemlig mulighed for at lære om Danmark på en anden måde, end hvad de kan læse sig til. De studerende er taknemmelige for, at de får lov at komme tættere på danskerne ved at møde nogen, som har lyst til at dele sin tid sammen med dem og skabe fælles oplevelser.

Et semester begynder enten i januar eller august og varer fire måneder.

Se vigtige datoer for det nuværende og næste semester i vores kalender

Tilmeld dig som besøgsfamilie