Ansøgningsskema til nye besøgsfamilier

Vi har på nuværende tidspunkt modtaget det antal tilmeldinger, som vi skal bruge til efterårssemesteret 2018. Vi kan derfor ikke garantere, at du kan nå at blive besøgsfamilie i efteråret 2018, hvis du søger nu. Til gengæld vil vi tage din tilmelding i betragtning i forbindelse med forårssemesteret 2019.

Tilmelding til 2019
Vi har tilmeldingsfrist 1. december for alle, som ønsker at være besøgsfamilie i foråret 2019.

Bemærk afstanden til DIS
Vores besøgsfamilier må maksimalt bo 1 time fra DIS i København med offentligt transport. Du kan tjekke rejsetiden imellem dig og DIS på Rejseplanen (vores adresse er Vestergade 7, 1456 København K.)

Om ansøgningsskemaet
Vi anbefaler alle nye, kommende besøgsfamilier at udfylde ansøgningsskemaet så grundigt, som muligt. Vi bruger oplysninger til at finde den studerende, som matcher dig og din families interesser og ønsker bedst muligt.

Har du spørgsmål til vores Besøgsteam, kan du ringe til os på hverdage mellem kl 9-16 på telefon 33 11 01 44 eller sende en e-mail til visit@dis.dk.

Har du spørgsmål om GDPR eller håndtering af persondata, venligst kontakt vores Data Protection Officer på dataprotectionofficer@dis.dk.