Virksomhedsbesøg

DIS netværk

Ved at invitere en DIS-klasse på virksomhedsbesøg hos jer, får I mulighed for at fortælle om jeres virksomhed til en gruppe af interesserede, unge amerikanske studerende. At tage på virksomhedsbesøg er en vigtig del af alle de fag, som DIS udbyder. Vi udbyder fag inden for en bred vifte af akademiske discipliner, og derfor er der ikke kun én type virksomhed eller organisation, vi er interesserede i at besøge, men alt lige fra fra offentlige institutioner, NGO’er til private virksomheder.

I forbindelse med et virksomhedsbesøg forventer vi, at I har mulighed for at holde et oplæg af cirka en times varighed samt svare på spørgsmål. Har I mulighed for at give en rundvisning, er det også altid populært. Derudover er der er ikke faste rammer for et virksomhedsbesøg, og vi er åbne overfor at integrere andre elementer i besøget.

Uanset hvilke fag, de studerende følger, er alle onsdage i et semester afsat til Field Studies. Det er derfor oplagt, at et virksomhedsbesøg foregår en onsdag. Da DIS’ danske afdeling er placeret i København, har vi bedst mulighed for at besøge virksomheder og organisationer i hovedstadsområdet. Vi har dog også mange studieture til Fyn og Jylland, og derfor er vi også altid interesserede i at besøge virksomheder uden for hovedstaden.

Har I lyst til at få besøg af en gruppe DIS-studerende, så kontakt os her.