Udlej til DIS og få en amerikansk roommate

Er du mellem 18-27 år, bosiddende i København og interesseret i at skabe et internationalt netværk?

Udlej et værelse til DIS og få en studerende fra USA som roommate! Du er sikret husleje fra os.

Hvem er vores studerende?

Vores studerende på DIS er typisk 19-21 år og kommer fra at Nord-amerikansk universitet. De er enten på 3. eller 4. semester af deres bacheloruddannelse og kommer fra hele USA. Som en integreret del af deres uddannelse, vælger de at læse et semester i Danmark for at styrke deres interkulturelle egenskaber og få nye, faglige udfordringer.

Under deres ophold i Danmark kan de studerende vælge at bo på en række forskellige måder. En del af dem ønsker at bo sammen med en dansk studerende, fordi de er nysgerrige efter at komme tæt på Danmark og vores kultur. De gerne bo sammen med en ung person, ligesom dem selv, mens de samtidig ønsker at bevare deres selvstændighed.

Som udlejer får du mulighed for at skabe en international relation, som kan komme dig til gode på sigt. Både hvis du rejser eller har ambitioner om en fremtidig international karriere.

Læs mere om vores studerende

Hvad vil det sige at udleje til DIS?

Når du udlejer et værelse til DIS, er du sikret husleje for det værelse, som den studerende bor på. Det er DIS, som du formelt set lejer værelset ud til. Derfor er du sikret, at din husleje kommer til tiden hver måned.

Et semester på DIS begynder enten midt i januar eller midt i august og varer fire måneder, men du har mulighed for at leje et værelse ud til os på årsbasis. Her er du sikret husleje hele året rundt, også selvom der ikke bor en studerende på dit værelse i sommerperioden.

Hvem bliver din roommate?

Cirka 14 dage inden vores studerende ankommer, vil du modtage en mail med information om, hvilken studerende, der bliver din roommate. Din roommate vil få besked om, at han/hun skal bo hos dig cirka 10 dage inden hans/hendes ankomst til Danmark.

Læs mere om ansøgningsprocessen

Tilmeld dig som udlejer og få en roommate