Udlej til DIS og få en amerikansk roommate

Er du mellem 18-27 år, bosiddende i København og interesseret i at få et internationalt netværk?

Udlej et værelse til DIS og få en studerende fra USA som roommate! Du er sikret husleje fra os.

Hvem bliver din roommate?

Vores studerende på DIS er typisk 19-21 år og læser til dagligt på et universitet i USA. De er enten på deres 3. eller 4. semester på deres bacheloruddannelse og kommer fra hele USA. Som en integreret del af deres uddannelse, vælger de at læse et semester i Danmark for at styrke deres interkulturelle egenskaber og få nye, faglige udfordringer.

Som en vigtig del af opholdet i Danmark er mange studerende interesserede i at lære mere om både Danmark og danskerne. Én af måderne er ved at bo lokalt og få en ung dansker som roommate.

Det internationale netværk, du som dansker vil opbygge ved at få en amerikansk roommate, vil højst sandsynligt komme dig til gode på sigt. Både hvis du rejser eller har ambitioner om en fremtidig international karriere.

Mød tre danske unge og deres amerikanske roommate i videoen herunder

Hvad vil det sige at udleje til DIS?

Når du udlejer et værelse til DIS, er du sikret husleje for det værelse, som den studerende bor på. Det er DIS, som du formelt set lejer værelset ud til. Derfor er du sikret, at din husleje kommer til tiden hver måned.

Et semester begynder enten midt i januar eller midt i august og varer fire måneder. De studerende ankommer altid på en lørdag og starter i skole hos DIS om mandagen.

Det er muligt at leje et værelse ud til DIS på årsbasis, og du er dermed sikret husleje året rundt.

Tilmeld dig som udlejer og få en roommate