Fremlej til DIS imens du rejser

Bor du på kollegium i hovedstadsområdet og skal du et semester til udlandet? Så kan du fremleje dit kollegieværelse til DIS, imens du er væk!

Hvis du i ét semester ikke skal bo på dit kollegieværelse – måske skal du i praktik eller på udveksling – kan du nemt leje dit kollegieværelse ud til DIS i mellemtiden. Vi har nemlig mange amerikanske studerende, der ønsker at opleve hverdagen på et dansk kollegium. Fremlejer du til DIS, flytter én af disse amerikanske studerende ind på dit værelse, mens du er væk. Når du lejer dit værelse ud til DIS, har du altid en organisation i ryggen. Du er sikret din husleje hver måned – og til tiden.

Vi instruerer den studerende i, hvordan det er at bo på et kollegium. Vi fortæller dem om, hvilke forpligtigelser der følger med, og hvad de kan forvente af opholdet på et dansk kollegium. For dem er det en mulighed for at lære andre danske unge at kende og komme ind under huden på dansk kultur.

Alle DIS-studerende er forsikret igennem DIS, og vi sørger for professionel rengøring ved kontraktens ophør. Skulle der opstå spørgsmål undervejs, står vi altid til rådighed.

Kontrakt

DIS dækker de udgifter, du har til leje i den periode, hvor du fremlejer dit kollegieværelse. Der indgås en kontrakt mellem udlejer (dig) og lejer (DIS). Du skal derfor ikke bekymre dig om at få husleje fra din lejer, da huslejen hver måned bliver overført direkte til dig fra DIS.

Services fra DIS

Ved at fremleje til DIS har du altid en organisation i ryggen, og

  • du er dermed sikret din husleje hver måned – og til tiden
  • alle DIS-studerende er forsikret gennem DIS
  • vi sørger for professionel rengøring ved kontraktens ophør
  • skulle der opstå spørgsmål undervejs, står vi altid til rådighed
  • vi lejer værelset for hele den aftalte periode. Du skal derfor ikke bekymre dig om, at din lejer lige pludseligt opsiger sin lejekontrakt.

Er du interesseret i at fremleje til DIS?

Kontakt os på fremlej@dis.dk, hvis du ønsker at fremleje dit kollegieværelse til os. Vi vender herefter tilbage til dig hurtigst muligt.