Værtsfamilie med hjemmeboende børn

Som værtsfamilie for en amerikansk studerende får du og din familie en uforglemmelig oplevelse, og samtidig lærer I om USA og bliver bedre til engelsk.

Tilmeld dig som værtsfamilie

Kulturel udveksling i dit eget hjem

Som værtsfamilie lærer hele familien om en ny kultur og får nye perspektiver på verden. Du giver samtidig dine børn en unik mulighed for at lære engelsk på en anden måde end i skolen. Vi hører ofte, at værtsfamiliers egne børn udvikler et helt særligt forhold til den nye “storesøster” eller “storebror”. Den studerende går ofte til danskundervisning, hvor de også lærer om Danmark og dansk kultur. Det giver anledning til spørgsmål og undren, som I som værtsfamilie kan være med til at forklare og give jeres bud på. På den måde kommer I måske også til at tænke over ting, som ellers “bare” er en del af hverdagen.

Giv dig og dine børn fire spændende måneder

  • Dine børn øver engelsk på en anderledes måde
  • I får et unikt netværk i USA, som I får mulighed for at besøge
  • I viser hjerterum og giver plads til kulturel udveksling
  • I har mulighed for senere at søge om et studielegat til jeres børn

Det praktiske

DIS dækker de ekstraudgifter, der kommer ved at have en studerende boende. Det kan I læse mere om under Økonomi og Forsikring.

Vores børn er vilde med den ’søster’ de får hvert halve år, og der bliver givet godnat-knus af begge drenge til den studerende – de kan kun føle sig velkomne i vores familie. Vi voksne får et dejligt input til det amerikanske samfund og nogle interessante historier.

Lotte og Henrik Mortensen, Hørsholm

Kort om DIS

DIS er en non-profit undervisningsinstitution, der udbyder semesterophold til studerende på nordamerikanske universiteter. DIS-studerende læser fire måneder i København som en del af deres bacheloruddannelse. DIS samarbejder med cirka 200 nordamerikanske universiteter, og vi har studerende fra hele USA. DIS har egne undervisere, og undervisnignen foregår i hjertet af København.