Værtsfamilie uden børn

Samtaler om traditioner, kulturforskelle, historie, politik og karrierevalg. Fire lærerige måneder venter på dig som værtsfamilie for en ung, amerikansk studerende.

Tilmeld dig som værtsfamilie

En berigende oplevelse

  • Lær om USA på en ny måde
  • Få nye perspektiver på både Danmark og USA
  • Inspirer et ungt menneske og gør en forskel

Har du lyst til at åbne dit hjem for en studerende fra et nordamerikansk universitet, så giver DIS dig muligheden. Som værtsfamilie har du igennem fire måneder en 20-årig studerende boende hos dig. Det giver mulighed for interessante samtaler, hvor både dig og den studerende får nye perspektiver og nye idéer.

DIS-studerende er selvstændige og har en masse at byde ind med. De er generelt nysgerrige og interesserede i danske forhold.

DIS matcher studerende og værtsfamilier baseret på fælles interesser, og hvis det er ønsket og muligt også efter profession og studieretning.

Kort om DIS

DIS er en non-profit undervisningsinstitution, der udbyder semesterophold til studerende på nordamerikanske universiteter. DIS-studerende læser fire måneder i København som en del af deres bacheloruddannelse. Undervisningen foregår i hjertet af København. DIS har egne undervisere og tilbyder et meget bredt udvalg af studieretninger.