Tilmeld dig som værtsfamilie

Vi er glade for din interesse i at blive værtsfamilie for en DIS-studerende! Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Efterårssemesteret 2019

Tak for din interesse i at blive værtsfamilie. Vi har nu fundet værter til alle vores studerende i efteråret. Hvis du gerne vil lære vores studerende bedre at kende, kan du enten blive besøgsfamilie i efteråret, eller tilmelde dig som værtsfamilie til forårssemestret 2020.

Tilmeld dig som besøgsfamilie

Tilmeld dig som ny værtsfamilie

Til dig, som er helt ny

Er det første gang, du ønsker at blive værtsfamilie i DIS, skal du udfylde et ansøgsningsskema.

Bliv ny værtsfamilie

Fortsæt som værtsfamilie

Til dig, som har prøvet det før

Hvis du tidligere har været værtsfamilie og ønsker at blive det igen, har vi allerede de fleste af dine oplysninger i vores system. Derfor kan du nøjes med at udfylde et kortere ansøgningsskema.

Tilmeld dig igen

Kender du nogen, som ville være en god værtsfamilie? Så vil vi meget gerne modtage din anbefaling.

Anbefal en anden familie at blive værtsfamilie

 


Vinderne af efterårets lodtrækninger er fundet
I efteråret annoncerede vi, at alle, som skrev sig op til at blive værtsfamilie i forået 2019, var med i lodtrækningen om 3 x gavekort til Cofoco. Vi har nu trukket de heldige vindere, som har fået direkte besked. Vi trak også lod om et gavekort til travelmarket.dk blandt dem, som anbefalede os til flere familier. Her har vi ligeledes trukket en heldig vinder, som også har fået direkte besked. Tillykke til alle vindere!