Vind en rejse til New York

Tilmeld dig som værtsfamilie i DIS og vind en rejse til New York

Tilmeld dig som værtsfamilie i dag og vær med i konkurrencen om en rejse til New York.

Udover den normale værtsoplevelse, udlover DIS en særlig uforglemmelig oplevelse til én af vores heldige værtsfamilier – nemlig en rejse til New York for to personer, inkl. fly t/r samt hotel til en værdi af 15.000 kr.

Den heldige vinder findes blandt alle værtsfamilier, der har en studerende boende i efteråret 2017. Har du allerede tilmeldt dig som værtsfamilie, er du automatisk med i konkurrencen. Hvis du ikke har tilmeldt dig endnu, kan det nås til og med 1. juli 2017. Alle værtsfamilier med to studerende får to lodder i konkurrencen.

Husk at sikre dig, at du opfylder vores forudsætninger til at blive værtsfamilie, inden du tilmelder dig:

Forudsætninger for at blive værtsfamilie

Tilmeld dig som værtsfamilie i efteråret 2017 via vores tilmeldingsside, så deltager du automatisk i konkurrencen:

Tilmeld dig

Held og lykke!

Bedste hilsener fra
DIS Værtsteam

DIS Værtsteam

Konkurrencebetingelser

Præmien ustedes som et rejsegavekort på 15.000 kr. til Kilroy Travel. I planlægger frit detaljerne for rejsen i samarbejde med Kilroy.

Vinderen får direkte besked via det telefonnummer og e-mailadresse, som er anført i tilmeldingsformularen til at blive værtsfamilie. Vinderen bliver herefter offentliggjort på Facebook og på vores hjemmeside. Vi finder en vinder d. 25. august 2017, når det nye semester er skudt i gang.

Vi følger vinderen af rejsen og tillader os at skrive om turen i vores nyhedsbrev samt på vores website og Facebook-side.

Konkurrencen er åben for alle, som er fyldt 18 ved konkurrencens start og som derudover opfylder forudsætningerne for at blive værtsfamilie for en DIS-studerende. Ansatte og undervisere hos DIS og personer i deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.

De eventuelle skattemæssige konsekvenser af præmien er DIS uvedkommende og er præmiemodtagers eget ansvar. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

DIS påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl i forbindelse med konkurrencen.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.